Op deze pagina vindt u een overzicht van de activiteiten
Klik hier voor route/kaart locatie Catharinakerk.

28 en 29 juni 2014
Midzomer- annex dorpsfeest.
Gedurende twee dagen vindt het feest plaats, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderhoudsfonds van onze stichting ter behoud van de monumentale Catharinakerk te Hengstdijk. Een verzameling van oude ambachten, gezellige kraampjes, schieting, loterij , tweedehandsmarkt en natuurlijk de grote boekenmarkt in en buiten de kerk. Nadere gegevens volgen nog.

2 t/m 31 juli 2014
Julitentoonstelling 2014.
Alleen dit jaar wordt het concept van de tentoonstelling gewijzigd in verband met onze deelname aan de festiviteiten rond het programma 200 jaar Zeeuws-Vlaanderen. Een keur van topkunstenaars uit Zeeland zullen het thema Verbinden gestalte geven. Hun namen zullen over enige tijd bekend worden gemaakt. De tentoonstelling zal gratis te bezoeken zijn vanaf 2 juli tot en met 31 juli 2014 telkens van 14.00 uur tot en met 17.00 uur.

27 t/m 30 november 2014
Internationaal Kunstweekend 2014.
Opening en tentoonstelling van het I.K.W. Hengstdijk. Nadere gegevens volgen nog.

27 t/m 30 december 2014
Kerststallententoonstelling.
Jaarlijkse kerststallententoonstelling.

Neem contact op voor meer informatie !